Voor we gaan kijken of ik iets voor je kan betekenen is het misschien leuk om te lezen wie de persoon achter IH-VirtualAssistant is en waar mijn drive vandaan is gekomen om Technisch Virtual Assistant te worden.

Mijn naam is Ilona Hartog en ik woon in Sliedrecht, Zuid-Holland. Ik ben samenwonend, heb 2 dochters en een hond. Wat ik in mijn vrije tijd graag doe is met de hond wandelen, sporten, uit eten gaan met vrienden of familie, op een terrasje zitten, winkelen en nieuwe dingen leren.

Die passie voor nieuwe dingen leren heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant heb opgestart. Toen ik als 17-jarige van de havo kwam, had ik die interesse nog niet en ben ik gelijk gaan werken. Ik wist niet goed wat ik wilde en heb daardoor meerdere baantjes gehad in diverse sectoren, en heb diverse functies uitgeoefend. Ook heb ik allerlei cursussen / opleidingen gevolgd en ben ik me nog steeds verder aan het ontwikkelen. Het voordeel van mijn zoektocht naar mijn ideale baan is dat ik met diverse programma’s gewerkt heb, veel verschillende mensen heb leren kennen en op meerdere gebieden ervaring heb opgedaan. Wat in die tijd voor mij wel duidelijk is geworden, is dat ik van veelzijdigheid hou, nieuwe programma’s snel onder de knie heb en dat ik graag zelf de touwtjes in handen hou. Zowel privé als op mijn werk vind ik het heerlijk om dingen uit te zoeken, orde in de chaos te scheppen, te ondersteunen en ervoor te zorgen dat een project slaagt!

 

Als Virtual Assistant werk ik voor diverse klanten en voer ik verschillende werkzaamheden uit. Die veelzijdigheid vind ik heerlijk! Om plezier in mijn werk te houden, wilde ik nog breder inzetbaar zijn. Daarom heb ik me om laten scholen tot Technisch Virtual Assistant. Ik heb een opleiding bij Natuurlijk Online gevolgd en heb hier onder andere geleerd hoe ik een goede website kan bouwen met Divi en een marketingfunnel kan inrichten.

Wil je meer over mijn werkervaring weten? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina. Heb je nog vragen en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, bekijk dan de rest van mijn website en schroom niet om contact op te nemen. We kunnen altijd een vrijblijvend gesprek plannen om nader kennis te maken.

LinkedIn