Er zijn diverse pakketten en tarieven waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een strippenkaart, een maandabonnement of een pakketprijs.

Strippenkaart

Heb je mijn hulp niet iedere week nodig en wil je eerst kijken of een Virtual Assistant iets voor je is, dan raad ik je aan om een strippenkaart te kopen. De strippenkaart is 6 maanden geldig en is verkrijgbaar in 5 strippen, 10 strippen en 20 strippen. Iedere strip staat voor 1 uur werk. Het voordeel van een strippenkaart is dat je zelf bepaalt wanneer je de uren inzet.

Tarieven strippenkaart, exclusief BTW

5 strippen = 285 Euro
10 strippen = 550 Euro
20 strippen= 1050 Euro

Maandabonnement

Heb je structurele ondersteuning nodig, dan kun je kiezen voor een maandabonnement. Ook hierin heb je de keus om een groot of een klein abonnement af te nemen. Hieronder vind je de standaard maandabonnementen. Indien je meer dan 8 uur per week ondersteuning  nodig hebt, bespreken we samen wat mogelijk is.

Tarieven per maand, verdeeld over het aantal uren per week, exclusief BTW
1 uur per week, 4 uur per maand: 225 Euro per maand
2 uur per week, 8 uur per maand:  440 Euro per maand
4 uur per week, 16 uur per maand: 840 Euro per maand

Technisch support

De tarieven voor Technisch Support zijn afwijkend. De werkzaamheden voor het bouwen en onderhouden van een website of het inrichten van een marketingfunnel zijn complexer en reken ik niet per uur. Zodra we duidelijk hebben wat je wensen zijn, maak ik een pakketprijs en is van te voren duidelijk wat hier nog voor extra kosten bij (kunnen) komen.

Speciale tarieven

Introductieprijs:
Als nieuwe klant heb ik een speciaal aanbod voor je. Zo kun je tegen een voordelig tarief kennismaken met mijn werkwijze en de werkzaamheden die ik voor je uit kan voeren.
Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op via de pagina Contactgegevens.

Spoedklussen in de avond en in het weekend:
Heb je een spoedklus, geen probleem. Ik help je graag, maar hiervoor reken ik wel een toeslag van 50%.

Voorwaarden

  • Strippenkaarten zijn 6 maanden geldig. Heb je nog strippen over, dan vervallen deze.
  • Maandabonnementen zijn maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand.
  • Op al mijn tarieven zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.